zondag 20 mei 2012

Gekookte Krabbenpoten

Ingrediënten:

- 2 Laurierbladjes 
- 2 Bouillon blokjes, vis bouillon
- Peper korrels

20120520 00120120520 00320120520 008 

Bereidingswijzen:

  1. Spoel de krabbenpoten goed af met koud water.
  2. Vul de pan tot de krabbenpoten onderwater staan.
  3. Voeg de laurierbladjes, bouillon blokjes en peper naar smaak toe.
  4. Breng het water aan de kook.
  5. Zet het vuur laag en laat 20 minuten doorkoken.
  6. Laat de krabbenpoten goed afkoelen voor ze te eten.

(Gebruik een notenkraker om de krabbenpoten open te krijgen )

Bon appetit

5 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit krab gegeten maar het lijkt me wel lekker. Jammer dat dit soort dingen net altijd weer wat duurder is om te maken (studenten-budget)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 6 euro de kilo voor een hooplol. op de markt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja en lekker genieten, je moet het ook niet iedere dag of week doen maar het is gewoon erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Net op de Haagse markt een kilo hele grote krabbenpoten gekocht 8 euro , ik ga ze gewoon koken volgens de bereidingswijze hier boven.....dat word smullen straks!!
    Ik eet er paella bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. VISSALADE - Nederlands aller aller lekkerste homemade zalmsalade, tonijnsalade, krabsalade en makreelsalade kan je bij Vislokaal kopen. Door echte chef koks gemaakte tonijnsalade, krabsalade, makreelsalade, super handig voor als de gfamilia over de vloer komt. Of gewoon zomaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Tweet