Ingrediënten:
- 2 Laurierbladjes
- 2 Bouillon blokjes, vis bouillon
- Peper korrels
Bereidingswijzen:
- Spoel de krabbenpoten goed af met koud water.
- Vul de pan tot de krabbenpoten onderwater staan.
- Voeg de laurierbladjes, bouillon blokjes en peper naar smaak toe.
- Breng het water aan de kook.
- Zet het vuur laag en laat 20 minuten doorkoken.
- Laat de krabbenpoten goed afkoelen voor ze te eten.
(Gebruik een notenkraker om de krabbenpoten open te krijgen )
Ik heb nog nooit krab gegeten maar het lijkt me wel lekker. Jammer dat dit soort dingen net altijd weer wat duurder is om te maken (studenten-budget)
BeantwoordenVerwijderen6 euro de kilo voor een hooplol. op de markt.
BeantwoordenVerwijderenja en lekker genieten, je moet het ook niet iedere dag of week doen maar het is gewoon erg lekker.
BeantwoordenVerwijderenNet op de Haagse markt een kilo hele grote krabbenpoten gekocht 8 euro , ik ga ze gewoon koken volgens de bereidingswijze hier boven.....dat word smullen straks!!
BeantwoordenVerwijderenIk eet er paella bij.
VISSALADE - Nederlands aller aller lekkerste homemade zalmsalade, tonijnsalade, krabsalade en makreelsalade kan je bij Vislokaal kopen. Door echte chef koks gemaakte tonijnsalade, krabsalade, makreelsalade, super handig voor als de gfamilia over de vloer komt. Of gewoon zomaar.
BeantwoordenVerwijderen